Werkgeverszaken

Onder werkgeverszaken verstaan wij alle zaken aangaande uw personeel. U kunt het zich niet permitteren om hier fouten in te maken maar u bent waarschijnlijk liever bezig met het creëren van nieuwe kansen voor uw onderneming. Een gedegen salarisadministratie en andere aanverwante werkgeverszaken werpen een grote hoeveelheid verplichtingen op. Dit is een complexe en omvangrijke bezigheid die wij u graag uit handen nemen.

Geen salarisadministrateur in dienst? Geef het uit handen!

De maandelijks terugkerende activiteiten als salarisverwerking, salarisadministratie en uitbetaling van salarissen worden door onze salarisadviseurs en-administrateurs voor u gedaan. Betrouwbaar, accuraat en op tijd. Online loonadministratie behoort ook tot onze mogelijkheden.

Van HR-advies tot Juridisch advies

Wij zijn gespecialiseerd in advisering op het gebied van beloningsmogelijkheden, analyse van personeelskosten (o.a. WKR) en wij geven u uitleg over de toepassing van de Cao. Ook zijn wij gespecialiseerd in het geven van juridisch advies op gebied van arbeidsvoorwaarden en contracten, ontslag en reorganisatie.

Door de bundeling van onze krachten hebben wij een stevig team (salaris-, juridisch- en HRM adviseurs) klaar staan om u met deze vraagstukken verder te helpen.

Wilt u weten wat wij voor ú kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Onze experts

Maak vrijblijvend een afspraak

Uw salarisadministratie makkelijker

Ons doel is u ontzorgen! Daarom zijn wij per 1 januari 2019 overgestapt naar Loket.nl:

  • Automatiseren van processen/koppelingen
  • HRM functionaliteiten
  • Digitale HR-dossiers en persoonlijke signaleringen
  • Werknemerloket

Benieuwd naar waarom wij gekozen hebben voor Loket.nl? Lees er hier meer over.

Wij geven u graag een demo. Interesse? Neem contact op met Heidi.

Ook interessant

Wet Arbeidsmarkt in Balans

Wat zijn de hoofdlijnen van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB), invoeringsdatum 1 januari 2020, en waar moet u nu al mee aan de slag? Wij vertellen het u.

Meer over dit onderwerp

Aanvraag subsidie praktijkleren studiejaar 2018 2019

Tijd om, nu het studiejaar 2018-2019 is afgelopen, te inventariseren voor welke medewerkers er een subsidie praktijkleren aangevraagd moet worden. De Subsidieregeling praktijkleren heeft tot doel het stimuleren van werkgevers tot het bieden van praktijk leerplaatsen en werk leerplaatsen.

Meer over dit onderwerp