Gevorderd Assistent Accountant (Samenstelpraktijk) 24-40 uur

Jij gaat deel uit maken van een jong en enthousiast team waarbinnen je een rol bekleed met eigen verantwoordelijkheid voor jouw cliënten.

Wij zoeken een nieuwe collega ter versterking van ons enthousiaste team van assistent accountants en accountants. Je bent communicatief vaardig, flexibel en hebt een klantgerichte manier van werken. Je denkt in kansen en mogelijkheden. Een teamplayer die weet van aanpakken. Bij ons ben je het aanspreekpunt voor jouw cliënten: voornamelijk MKB-ers actief in verschillende sectoren in de regio Duin- en Bollenstreek. Je houdt je bezig met het opstellen van (complexe) jaarrekeningen. Je voert zelfstandig administraties en stelt rapportages op.

Wij bieden

  • Een uitdagende functie in een dynamisch werkveld met een diverse cliëntenportefeuille bestaande uit MKB plus ondernemingen, en ook internationale cliënten (via ons Kreston International lidmaatschap).
  • Veel ruimte voor persoonlijke groei door o.a. het volgen van opleidingen en trainingen.
  • Bovendien ook uitstekende arbeidsvoorwaarden.
  • Een goed evenwicht tussen werk en privé leven.

Onze nieuwe Gevorderd Assistent Accountant

Als Gevorderd Assistent Accountant heb je een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid. Je gaat zelfstandig te werk. Je deelt graag jouw kennis en mening over de ontwikkelingen die spelen binnen de branche.

  • Is afgestudeerd HBO accountancy en/of studerend SPD
  • Heeft minimaal 3 jaar relevante werkervaring als assistent accountant
  • Heeft affiniteit met ICT en is een echte teamplayer
  • En is minimaal 24 uur per week beschikbaar

Over Van Duyn Van der Geer

Van Duyn Van der Geer is een middelgroot accountants- en advieskantoor gevestigd in Noordwijk en met ruim 50 medewerkers voornamelijk actief in de regio Duin- en Bollenstreek (tussen Amsterdam, Leiden en Den Haag). Wij zijn specialisten in accountancy, fiscale en juridische dienstverlening, salarisadministratie en HRM. Op professionele en persoonlijke wijze werken wij samen met onze cliënten én met elkaar. Ons kantoor kenmerkt zich door de kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

Mijn grootste uitdaging is het optimaal laten functioneren van mijn team, van de Samenstelpraktijk, zodat wij altijd onze cliënten verder kunnen helpen en van het beste advies kunnen voorzien.Stel jezelf nu voor als de nieuwe Gevorderd Assistent Accountant:

Mail je cv met een korte motivatie naar Adri Ouwehand, Manager Samenstelpraktijk, aouwehand@vdvdg.nl.

MailTelefoon

06 401 04 634

Manager Samenstelpraktijk

Bel Adri voor alle ins en outs over de functie

MailTelefoon

071 409 04 09

De Samenstelpraktijk kent qua drukte enorme pieken, ook dan goed bereikbaar zijn voor het team, daar ga ik voor!


Sample Name
Client