Herken je dit?

Je bent al enige tijd als controleleider of als junior manager werkzaam in de audit-praktijk of samengestelde praktijk met de focus op audit. Je hebt nu zo’n vijf tot acht jaar ervaring en ergens kriebelt het. Je bent toe aan een volgende stap en je weegt je mogelijkheden af. Misschien ben je op zoek naar een functie waar je het leidinggeven verder kunt verdiepen. Waar je een belangrijk aanspreekpunt bent voor klanten. En verantwoordelijk bent voor de planning en afronding van diverse controle-opdrachten. Een functie waar je goed in door kunt groeien en waar je je talenten verder kunt ontwikkelen. Tegelijkertijd wil je een leuk team van collega’s en een mooie balans tussen werk- en privé. Herkenbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw werk in het kort

Je werkt binnen onze Audit-afdeling voor diverse klanten. Samen met de betrokken accountant ben jij vaktechnisch verantwoordelijk voor de opdrachten welke wij voor hen uitvoeren. Je hebt korte lijnen met de controleteams, die voor elke klant op maat worden samengesteld. Jouw persoonlijkheid als bruggenbouwer brengt de samenwerking naar een hoger niveau.

Wie wij zijn

Wij zijn Van Duyn Van der Geer. Een middelgroot accountants- en advieskantoor gevestigd aan de Jonckerweg in Noordwijk. Een organisatie die “zijn sporen” verdiend heeft en een mooie klantenportefeuille heeft.

Met zo’n 50 medewerkers zijn wij voornamelijk actief in de regio Duin- en Bollenstreek (tussen Amsterdam, Leiden en Den Haag). Wij zijn specialisten in accountancy, fiscale en juridische dienstverlening, salarisadministratie en HRM.
Wij leveren onze diensten aan zeer uiteenlopende cliënten van MKB ondernemingen, particulieren tot internationale cliënten. Door deelname in het internationale samenwerkingsverband Kreston bieden wij toegevoegde waarde aan cliënten die ook in het buitenland (willen) ondernemen.

Jij krijgt bij ons:

 • Volop de kans en ruimte om te groeien en je talenten tot bloei te laten komen. Je krijgt bij VDVDG de kans om je talenten te blijven ontwikkelen via diverse opleidingsprogramma’s. Daarbij gaat het niet alleen om vakinhoudelijke vaardigheden, maar ook om de ontwikkeling van ‘soft skills’, zoals bijvoorbeeld communicatieve vaardigheden. Wij stimuleren je om zelf de regie te houden over jouw loopbaan.
 • Binnen onze controlepraktijk staat kwaliteit en eigen verantwoordelijkheid op één. Je krijgt veel ruimte om te groeien en draagt hier mede zelf de verantwoordelijkheid voor.
 • Een uitdagende functie in een dynamisch werkveld. Zo geef je leiding aan een team van meerdere assistent-accountants. Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor onze klanten en verantwoordelijk voor de planning en afronding van diverse controle-opdrachten.
 • Een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden. Daar kun je op rekenen. We vinden het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen werk en privé.
 • Variatie in werkuren: van 32 uur of meer. Net wat voor jou past.
 • De mogelijkheid om zowel vanuit kantoor als vanuit huis te werken.
 • De bedrijfscultuur van VDVDG is professioneel en informeel, no non-sense en gericht op ontwikkeling.

Ben jij iemand die:

 • Bezig is met de opleiding tot registeraccountant of recent afgestudeerd.
 • Op sociaal en communicatief gebied sterk is en je adviesvaardigheden graag verder wilt ontwikkelen.
 • Een energieke persoonlijkheid heeft en ondernemerschap toont.
 • Graag werkt in teamverband en in staat is om het team op een inspirerende wijze te coachen. Zowel op het gebied van technische-, kwalitatieve- als communicatieve aspecten van het vak.
 • De marktontwikkelingen op het gebied van accountancy op de voet volgt.
 • Het leveren, bewaken en borgen van kwaliteit en het voldoen aan wet- en regelgeving, in alles voorop stelt.

Dan zijn we op zoek naar jou!

Op zoek naar meer informatie?

In deze video vertellen onze collega’s William en Sander hoe het is om bij Van Duyn Van der Geer te werken. Voor meer inhoudelijke informatie kan je contact opnemen met Antal Veldman, 06-50 23 58 36 of Peter Bedijn, 06-20 93 31 65.

Wil je direct solliciteren?

Stuur dan je CV en motivatie aan mij. Mijn naam is Irene van der Laan en ik werk hier als HR adviseur. Het mailadres is: secretariaat@vdvdg.nl. Ik kijk uit naar je reactie!