Vennootschapsbelasting

Wanneer doet u een aangifte van de vennootschapsbelasting?

Bent u eigenaar van een BV of NV? Dan doet u aangifte van de vennootschapsbelasting, de Vpb aangifte. De vennootschapsbelasting is een belasting die wordt geheven over de winst van ondernemingen, de vennootschappen. Veel ondernemers zien hier als een berg tegenop. De belastingaangifte laten doen door een Belastingadviseur of Fiscaal adviseur is zeker aan te raden. Van Duyn Van der Geer accountants en adviseurs nemen u het werk uit handen, en doen voor u de aangifte Vpb.

Wij vertellen u graag meer over de aangifte vennootschapsbelasting
Neem contact met ons op

Aangifte vennootschapsbelasting laten doen?

Als u ervoor kiest om samen te werken met Van Duyn Van der Geer dan zal één van onze medewerkers, een Belastingadviseur of Fiscalist, uw vaste sparringpartner worden. De Fiscalist zorgt ervoor dat uw belastingaangifte goed en tijdig wordt gedaan. Onze Fiscalisten werken met u aan het optimale resultaat. Puur fiscaal, om de belastingdruk te minimaliseren, of juridisch om risico’s op financieel nadeel in de toekomst te verkleinen.

Maak kennis met onze accountants
Maak vrijblijvend een afspraak

Waarom kiest u voor ons?

U kiest voor een actief en betrokken partner, dat zijn wij al ruim 25 jaar. Onze ambitie is om te werken met ondernemende mensen, die met inzicht en grote persoonlijke inzet werken aan succes. Echte ondernemers, die resultaat en kwaliteit als speerpunten zien, en tegelijk behoefte hebben aan financiële dienstverlening op basis van een persoonlijke band.

Wij vinden dat fiscaal advies verder gaat dan het doen van uw aangiftes (BTW, Vpb, IB). Een goede voorbereiding op wat komen gaat, dat vinden wij belangrijk. Vooraf nadenken over de mogelijke scenario’s. Elke beslissing die u neemt heeft fiscale consequenties. We steken onze handen uit de mouwen voor een overname of een herstructurering. Maar ook voor:

  • een nalatenschapsplanning,
  • een schenking,
  • een nieuw contract,
  • huwelijk of echtscheiding kunt u bij ons terecht.

Afhankelijk van uw situatie zorgen wij ervoor dat u met de juiste sparringpartner aan tafel zit.