Uitstelregeling belastingaangifte

Te laat met uw belastingaangifte?

U bent te laat met uw belastingaangiftes (Vpb, IB). Wat nu? Dan gaat u uitstel aanvragen voor het doen van de aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt het ook door ons laten doen. Als geregistreerd belastingconsulent maken wij gebruik van de Uitstelregeling belastingconsulenten. Hiermee krijgt u meer tijd dan wanneer u de aanvraag individueel doet. De belastingadviseurs bij Van Duyn Van der Geer nemen u graag het werk uit handen, en bieden u hulp bij zowel het regelen van uitstel van uw belastingaangifte als het doen van de uiteindelijke belastingaangifte.

Wij vertellen u graag meer over uitstelregeling belasting
Neem contact met ons op

De uitstelregeling belastingconsulenten

Als belastingconsulent kunnen wij voor meerdere cliënten tegelijkertijd uitstel aanvragen voor het doen van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Wij maken hiervoor gebruik van de Uitstelregeling belastingconsulenten. Daardoor hebben wij meer tijd om de aangiften voor onze cliënten te doen. Dit doen wij secuur en op tijd volgens afspraak.

Maak kennis met onze belastingadviseurs
Maak vrijblijvend een afspraak

Waarom kiest u voor ons?

De belastingaangiftes maken wij voor u in orde, geen zorgen. Maar wij vinden dat fiscaal advies verder gaat dan alleen het doen van uw aangiftes (BTW, Vpb, IB). Een goede voorbereiding op wat komen gaat, dat vinden wij belangrijk. Vooraf nadenken over de mogelijke scenario’s. Elke beslissing die u neemt heeft fiscale consequenties. We steken onze handen uit de mouwen voor een overname of een herstructurering. Maar ook voor:

  • een nalatenschapsplanning,
  • een schenking,
  • een nieuw contract,
  • huwelijk of echtscheiding kunt u bij ons terecht.

Afhankelijk van uw situatie zorgen wij ervoor dat u met de juiste sparringpartner aan tafel zit.