Viewing posts from: November 2000

Doe de Mkb-branchescan

by Manon van der Woude on juli 23, 2020
0 comments

Doe de Mkb-branchescan

Hoe staat u ervoor?

 

Als ondernemer staat u elke dag voor belangrijke beslissingen. Van Duyn Van der Geer wil u hierin graag bijstaan. Daarom attenderen we u op onze Mkb-branchescan. Wanneer u de scan maakt, krijgt u een persoonlijk rapport met de positie van uw onderneming ten opzichte van andere ondernemers in de branche.

De scan is binnen enkele minuten gemaakt en geeft u informatie over het verleden maar ook over de toekomst! Wat zijn de investeringsplannen van uw branchegenoten voor het komende jaar? Wat zijn uw persoonlijke kansen, bedreigingen en kritische prestatie indicatoren (kpi's)? U krijgt na afloop een persoonlijk rapport waarin u al deze informatie eenvoudig kunt vinden in een duidelijk overzicht. 

Mocht u vervolgens vragen hebben over de uitkomsten of wilt u een uitgebreid benchmarkrapport, stel uw vragen dan gerust aan ons. Ons kantoor neemt deel aan Branche in Zicht, een platform van onze koepelorganisatie SRA, waarmee wij over unieke kengetallen in uw branche beschikken. Wij kunnen dus samen met u uw kansen voor het komende jaar in kaart brengen, specifiek binnen uw branche. Een persoonlijk advies waarmee u als ondernemer weer steviger in uw schoenen staat.

Zet alvast de eerste stap en doe de Mkb-branchescan!

Read more

Terug naar de vertrouwde werkplek

by Manon van der Woude on juni 18, 2020
0 comments

Terug naar de vertrouwde werkplek

Zoals veel mensen zijn ook onze VDVDG collega’s thuis aan het werk door de Corona situatie. Nu gaan er steeds meer collega's weer (deels) op kantoor aan de slag en zijn wij benieuwd hoe de hele periode van thuiswerken is bevallen.

Wij vroegen collega Mark hoe hij het thuiswerken heeft ervaren.

Mark Tijsterman

Mark, wat dacht jij toen je gevraagd werd om thuis te werken?
Halverwege maart maakten we er op kantoor nog een lolletje van: wat als je straks niet meer hier mag werken?  Opeens ging het snel en werd er vanuit VDVDG gevraagd of we - indien mogelijk-  thuis wilden gaan werken. Ik schrok er een beetje van. Er spookten direct dingen door mijn hoofd als ‘kan ik mij wel focussen thuis, word ik niet te snel afgeleid, gaat de communicatie goed?’
Maar ik deed het. Vijf dagen in de week zat ik aan de keukentafel in plaats van op kantoor. We communiceerden via teams en kantoorborrels werden digitale borrels. Achteraf is het mij niet eens tegengevallen, wat ik min of meer wèl had verwacht. Het werd voor mijn gevoel na een aantal weken zelfs ‘normaal’.

Kreeg je het thuis goed georganiseerd om je werk te kunnen doen?
De eerste dag thuiswerken begon dramatisch. Ik had maar één beeldscherm en was er drie gewend (luxe) en ik had niet het idee dat ik efficiënt bezig was. Gelukkig kon ik snel een een goede thuiswerkplek creëren. Ik haalde een extra scherm en wat ik verder nog nodig had op van kantoor. Er zijn zelfs collega’s die hun bureaustoel mee naar huis hebben genomen.
Je merkt dat het een voordeel is dat we al met een groot deel van onze klanten digitaal samenwerken middels software als Basecone, Twinfield en Visionplanner. Dat maakt het mede mogelijk dat we kunnen thuiswerken. Gegevens tussen VDVDG en de klant kunnen makkelijk online uitgewisseld worden. Stukken hoeven niet fysiek te worden afgeleverd of opgehaald.

Wat miste je het meest aan het niet op kantoor kunnen werken?
Uiteraard mijn collega’s: inkoppertje. Je hebt onderling wel telefonisch contact, maar je mist het fysieke praatje. Ook een korte afstemming met een collega over een opdracht. Waar je normaal even de kamer binnenliep, ging dit nu via teams en dat gaat toch minder makkelijk.

Was er ook op afstand van je collega’s nog ruimte voor een dolletje onderling?
Er is altijd en overal ruimte voor een dolletje. Even (groeps)bellen of videobellen. Leuke en grappige dingen die ik meemaakte deelde ik nu op een hele andere manier met collega's.

Al met al ben ik blij om weer deels op kantoor te kunnen werken!

Read more

inloopavond voor gebruikers online boekhoudsoftware

by Manon van der Woude on oktober 25, 2019
0 comments

inloopavond voor gebruikers online boekhoudsoftware

Loopt u nog wel eens tegen praktische problemen aan bij het gebruik van Basecone of Twinfield?  Of wilt u graag meer weten over deze software? Op woensdag 6 november 2019 organiseren wij van 16:30 – 19:30 een inloopavond bij ons op kantoor. Tijdens deze gelegenheid kunt u kosteloos bij ons terecht voor al uw gebruikersvragen van Basecone en Twinfield. U bent van harte welkom!

Aanmelden voor de gebruikersbijeenkomst online boekhoudsoftwareOnline boekhouden met VDVDG 2

Als u aanwezig wilt zijn op deze avond vragen wij u zich per mail aan te melden voor 4 november. Dit kan via uw vaste contactpersoon bij VDVDG of via ons secretariaat. Bent u op deze datum niet in de gelegenheid om te komen maar heeft u wel gebruikersvragen over Basecone en Twinfield? Ook dan horen wij dat graag, neem contact op met ons Team Online Boekhouden (William Fraanje, Bart van Rooijen en Orlando van Dijk) via 071 409 04 09.

Read more

Zie uw onderneming groeien

by Manon van der Woude on mei 23, 2019
0 comments

Zie uw onderneming groeien

U wilt ondernemen en niet boekhouden. Als ondernemer wilt u zoveel mogelijk tijd steken in de groei van uw bedrijf. Mogelijk heeft u al een boekhoudpakket, maar mist u het advies van een expert. Of het pakket werkt niet naar behoren. Dat kan anders. Voor elke ondernemer hebben wij een passende oplossing. Zo krijgt u met de meest actuele cijfers en prognoses meer controle op of begrip van uw cashflow.Online boekhouden met VDVDG 2

Koppeling software en advies op maat

Dankzij een perfecte koppeling van, uw eigen of door ons geselecteerde, softwarepakketten in combinatie met het advies van onze experts zijn uw facturatie, boekhouding, salarisadministratie en rapportage efficiënter geregeld.

 • Altijd inzicht in uw cijfers
 • Meer tijd voor ondernemen
 • Behaal uw doelstellingen
 • Maak de juiste keuzes
 • Periodieke rapportage

 

Wij vertellen u graag meer over onze aanpak

 • Bekijk onze video
 • Lees de brochure Online Boekhouden met VDVDG
 • Of plan direct een afspraak met een van onze experts voor een gratis demo. U belt ons kantoor via 071 409 04 09 en vraagt naar William, Bart of Orlando.

Koppeling software en advies op maat

Read more

documenten veilig versturen via e-mail

by Manon van der Woude on december 18, 2017
0 comments

documenten veilig versturen via e-mail

Vanaf 2018 wordt de privacy regelgeving rond beveiliging persoonsgegevens en andere vertrouwelijke informatie aangescherpt. En ook de consequenties die verbonden zijn aan onzorgvuldige – niet beveiligde - data uitwisseling worden steviger, de boetes worden hoger (Algemene Verordening Gegevensbescherming, in het kort: AVG). Uiteraard past ook Van Duyn Van der Geer B.V. de communicatie met cliënten hierop aan. Een eerste stap hierin is de beveiligingsmaatregel ten aanzien van verzending van documenten via e-mail. Daarvoor maken wij gebruik van de tool AttachingIT.

Met AttachingIT voldoen wij aan de huidige en toekomstige veiligheidseisen

Hoe werkt het? Wanneer u en uw accountant documenten uitwisselen via e-mail zijn er twee verschillende acties mogelijk:

 • Uw accountant geeft aan documenten van u te willen ontvangen. U ontvangt een e-mail van uw accountant met een “upload-verzoek”. U klikt op de link en volgt de stappen met betrekking tot het uploaden van het document.
 • Andersom kan ook. Uw accountant stuurt u een e-mail met documenten in de bijlagen. U ontvangt twee e-mailberichten; één e-mail bevat de "download-link" en de ander bevat het wachtwoord. Wanneer u op de "download-link" klikt dan gaat u naar de beveiligde website app.arcusitcloud.nl. Na het invullen van het wachtwoord kunt u de bijlage openen en vervolgens opslaan op uw eigen pc.

 

Het lijkt vrij simpel en dat is het ook. Heeft u toch vragen over deze werkwijze dan kunt u terecht bij uw vaste contactpersoon bij VDVDG of bij collega Steve Cheung, scheung@vdvdg.nl of 071 409 04 09.

Read more

Vernieuwde versie Basecone app

by Manon van der Woude on november 3, 2017
0 comments

Vernieuwde versie Basecone app

Basecone heeft een vernieuwde versie van de app gelanceerd! U vraagt u misschien af 'waarom wordt de huidige app vervangen?' Omdat Basecone wil voldoen aan de beste en meest recente veiligheidseisen met betrekking tot de API (Application Programming Interface). Bij de nieuwe app (Basecone Spenser) ligt de focus op schaalbaarheid en verdere uitbreiding van functionaliteiten.

Meer gebruiksvriendelijk en nieuwe functionaliteitLogo-basecone

De nieuwe app is meer gebruikersvriendelijk, u gaat in minder stappen door het proces. Daarnaast beschikt de app over de nieuwe functionaliteit om een "declaratie" toe te voegen. Hierbij kan per bon worden aangegeven hoe de bon is betaald (pin, creditcard of kas). Dit voorkomt veel uitzoekwerk bij de administratie.

De basis-app blijft gratis, maar voor gebruik van de extra optie "declaratie" wordt € 3,50 per maand in rekening gebracht.

Wij adviseren u het volgende te doen

 • U kunt de huidige Basecone (upload) app vanaf donderdag 2 november 2017 niet meer openen of raadplegen.
 • Download de nieuwe app in de Appstore of Google Playstore. U zoekt op Basecone app, helaas is deze nieuwe versie (nog niet) beschikbaar in de vertrouwde en herkenbare VDVDG stijl.
 • Met vragen of opmerkingen kunt u terecht bij uw vaste contactpersoon bij VDVDG, ook zij zijn op de hoogte van de overgang naar de vernieuwde Basecone app. Of u vraagt naar collega Orlando van Dijk via 071 409 04 09 en ovandijk@vdvdg.nl.

Read more

Financiële rapportagetool Visionplanner

by Manon van der Woude on januari 9, 2017
0 comments

Financiële rapportagetool Visionplanner

Van Duyn Van der Geer heeft ervoor gekozen samen te werken met Visionplanner, ontwikkelaar van financiële rapportagesoftware. Een perfecte
aanvulling op de boekhoudsoftware die wij u al aanbieden. Met deze keuze willen wij u meenemen in de ontwikkelingen rond, en het belang van, financiële rapportage. Een online dashboard waar u dagelijks de meest actuele stand van de financiën van uw onderneming kunt bekijken, en waarop u kunt reageren. Wij helpen u bij de interpretatie van de cijfers en adviseren u over de eventuele acties die moeten worden ondernomen. Tevens is het opstellen van een begroting en/of prognose een eenvoudige handeling.

Het gebruik van Visionplanner biedt u als ondernemer talloze voordelen. Zo biedt de rapportagetool u altijd een duidelijk overzicht van uw financiële situatie. Realtime business management in de Cloud. Het uiteindelijke doel van werken met deze vorm van rapportage is het behalen van meer rendement.

Lees meer over de voordelen en over de rol van uw accountant

Een korte demo van Visionplanner bij u op kantoor of een online demo? Het kan allemaal!Visionplanner 01

Neem dan nu contact met ons op

 

Read more