Ben je op zoek naar een parttime baan als Salarisadministrateur? (16-24 uur)

Lees dan verder!

Herken je dit? Je hebt ervaring als Salarisadministrateur, maar ergens knaagt het. Misschien zoek je meer uitdaging, wil je je verder ontwikkelen of eens een andere organisatie leren kennen.Ben je op zoek naar een functie, waar je je talenten kunt verdiepen, waar oog is voor de menselijke kant, een mooie balans is tussen werk- en privé en bovendien uitstekende arbeidsvoorwaarden kent? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn Van Duijn Van der Geer

Een organisatie die “zijn sporen” verdiend heeft en een mooie klantenportefeuille heeft. Wij zijn specialisten in accountancy, fiscale en juridische dienstverlening, salarisadministratie en HRM. Als  middelgroot accountants- en advieskantoor zijn wij gevestigd aan de Jonckerweg in Noordwijk. Met ruim 40 medewerkers zijn we voornamelijk actief in de regio Duin- en Bollenstreek (tussen Amsterdam, Leiden en Den Haag).

Herken jij je hier in?

Wij zoeken een nieuwe collega ter versterking van onze salarisafdeling. Je vindt het leuk om  het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten, voornamelijk MKB-ers, te zijn.
Je bent gediplomeerd Salarisadministrateur (minimaal in het bezit van PDL). Ervaring heb je al opgedaan in de accountants- en belastingadviespraktijk. Mooi, als je al ervaring hebt met loket Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van fiscale, arbeidsrechtelijke en sociale wet- en regelgeving. Cliënten en collega’s weten je steeds te vinden. Dat komt, omdat je naast je expertise, ook fijn samenwerkt. Zelfs in drukke periodes blijf je accuraat en kan je het overzicht bewaren. En als het nodig is, doe jij wel dat stapje extra.

Je krijgt bij ons:

  • Een uitdagende functie in een dynamisch werkveld
  • Volop de kans en ruimte om te groeien en je talenten tot bloei te laten komen.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.
  • Een goed evenwicht tussen werk en privé leven.
  • Variatie in werkuren: van 16 uur tot 24 uur. Net wat voor jou past.

Ben je geïnteresseerd, maar wil je eerst wat meer informatie?

Bel dan met Heidi Hamelinck,  T 071 409 04 09

Wil je solliciteren?

Leuk! Wil je dan je motivatie en CV aan mij sturen? Mijn naam is Heidi Hamelinck en ik werk hier als Hoofd van de salarisadministratie. Mijn mail is: hhamelinck@vdvdg.nl. Ik kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten!