Jouw makkelijkste challenge!

Normaal volgt hij de cijfers, nu wordt Rick zelf gevolgd
Rick komt in actie voor het Epilepsiefonds en Stichting Juul. Hij brengt de actie graag onder de aandacht en vertelt gepassioneerd over zijn beweegredenen en zijn rol bij de organisatie

Rick, de corona periode bracht jou en twee vrienden op een idee.
Als direct gevolg van de corona-crisis is ook een moeilijke tijd aangebroken voor goede doelen. Geplande evenementen, benefietavonden of de bekende huis-aan-huiscollectes kunnen dit jaar immers niet doorgaan. Dit heeft grote financiële gevolgen voor goede doelen, terwijl zij het geld hard nodig hebben voor wetenschappelijk onderzoek. Wij komen in actie voor een persoonlijk gekozen stichting, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen!

Wat ben je van plan?
Als “tegenprestatie” voor alle ontvangen donaties én om aandacht te vragen voor de offers die personen met deze aandoeningen dagelijks moeten brengen, gaan wij op 24 augustus ieder 60KM hardlopen. Van Katwijk naar Hoek van Holland en weer terug!

Wij promoten de actie via de titel “Jouw Makkelijkste Challenge”. Wij rennen 180KM, zodat jij alleen hoeft te doneren!

Wat is jouw persoonlijke motivatie om deze uitdaging op te pakken?
Gezond zijn is een voorrecht en geen vanzelfsprekendheid.
Mijn zus heeft bij haar geboorte hersenbeschadiging opgelopen met als gevolg dat zij zware epilepsie heeft. Ruim 30 jaar geleden is mijn vader gestart als collecte coördinator in Valkenburg ZH. Als kleine jongen collecteerde ik samen met mijn vader en hielp ik met het tellen van de bussen. De afgelopen 15 jaar heb ik steeds een eigen wijk gelopen. Nu de collecte vanwege Covid-19 niet doorgaat kan ik niet anders dan in actie komen!

Je werkt bij VDVDG wat merk je daar van betrokkenheid bij deze actie?
Binnen VDVDG vinden wij het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Als medewerker worden we ook gemotiveerd om te blijven bewegen. Zo krijgen wij bijvoorbeeld een maandelijkse bijdrage voor een fitness-abonnement.

Wij zochten zes hoofdsponsoren om een 10KM te “adopteren”. Toen ik de directie op de hoogte bracht van het idee hebben zij gelijk toegezegd hoofdsponsor te willen zijn! Ook collega’s zijn enthousiast over de actie en willen oprecht meehelpen om het tot een succes te maken! Alle enthousiast reacties zorgt bij mij voor een extra motivatie om deze “sportieve challenge” aan te gaan

Kunnen we jullie voorbereidingen en uiteindelijke uitdaging nog ergens volgen via social media?
Onze voorbereidingen zijn online te volgen via de website www.jouwmakkelijkstechallenge.com en via social media (Instagram en Facebook).
Daarnaast gaan wij de komende periode “reuring” aan de actie geven middels posters en aandacht in lokale media. Dit alles onder de titel “Jouw Makkelijkste Challenge”!

Wat kunnen mensen doen om jullie te steunen?
We hebben lokale ondernemers bereid gevonden om mee te helpen aan onze actie, bijvoorbeeld donatie door statiegeldbonnen in te leveren en door het opzetten van een deel, doneer en winactie.

Fijn als ook jij mee wilt helpen!

Dit kan je doen:
Deel deze actie via de social-media kanalen

Doneer! Via onze actiepagina (klik hier) kom je terecht op de beveiligde betaalomgeving van het Epilepsiefonds. Alle opbrengsten worden gelijk verdeeld onder het Epilepsiefonds en Stichting Juul!

Laat je inspireren en kom zelf in actie!

challenge

Epilepsiefonds

Rick

Stichting Juul