Deze collega’s kwamen in 2020 bij ons in dienst

Irene van der Laan Irene van der Laan                         Julia Hoek Julia Hoek                      Martine Gillisse Martine Gillisse

Wat vonden jullie het leukst/meest bijzondere moment bij VDVDG?

Irene van der Laan
Toch wel de warme ontvangst in mijn eerste week. Ik kwam midden in de coronatijd binnen. Ik vergeet nooit meer dat warme welkomstgevoel: de rondleiding en het spreken met leuke collega’s. En in deze eerste week was ik ook 25 jaar getrouwd. Dat er dan ook gedacht wordt aan een wijntje met borrelnootjes op mijn bureau ter felicitatie is toch superleuk!

Julia Hoek
Het leukste en meest bijzondere moment bij VDVDG dat blijft toch wel het hartelijke welkom. Wat een fijn gevoel gaf het mij als starter om je zo welkom te voelen bij een bedrijf, zeker in een voor velen onzekere coronatijd. Na een paar maanden in dienst te zijn bij VDVDG merk ik dat wij als kantoor één team zijn en wat is dat mooi om te ervaren. Echter zijn er meerdere momenten waar ik erg van genoten heb. Zo werden wij allen verrast met Sinterklaas met een prachtig Sinterklaaspakket vanuit de personeelsvereniging om samen thuis er toch een feestelijke gelegenheid van te maken in plaats van het jaarlijkse Sinterklaasfeest op kantoor.

Martine Gillisse
Ik ben het compleet eens met mijn andere nieuwe collega’s, het welkome gevoel hier. Mijn eerste werkdag was 01-10-2020 en die dag was er net aangekondigd om zoveel mogelijk opnieuw thuis te gaan werken. Er zijn helaas nog collega’s die ik nog steeds niet in levende lijve heb mogen ontmoeten. Ondanks de lastige periode heb ik niet het gevoel gehad iets te missen of niet geholpen te worden.

Hoe ervaar je het werk bij VDVDG?

Irene van der Laan
Als heel divers. Ik ben werkzaam als HR adviseur. Ik vind het heel mooi dat we samen met collega’s en directie de HR Agenda voor 2021 hebben bepaald. We hebben vacatures waar we zeker nog collega’s voor zoeken. En waar ik daarnaast graag aan bijdraag is dat collega’s met nog meer energie aan het werk zijn en zich lekker kunnen blijven ontwikkelen.

Julia Hoek
Werken bij VDVDG is voor mij de ideale uitdaging om als starter te groeien en mijzelf te ontwikkelen. Ik ben werkzaam als beginnend assistent accountant en ben erg blij dat ik de keuze voor VDVDG gemaakt heb. Mijn inwerk periode heb ik als zeer prettig ervaren door de begeleiding die mij geboden werd, de collegialiteit straalde hier dan ook vanaf. De diversiteit van de werkzaamheden vind ik erg leuk. Binnen het team merk ik dat er gestreefd wordt om te ontwikkelen en is er ruimte voor iedereen om op zijn of haar tijd nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Martine Gillisse
Ontzettend leerzaam, ik ben al geruime tijd werkzaam geweest als salarisadministrateur in de uitzendbranche. Hier bij Van Duyn Van der Geer heb ik echt het gevoel veel meer uit mijn werk te kunnen halen en door te kunnen groeien door de diversiteit aan vragen en wensen die vanuit de klanten binnen komen. De goede begeleiding die ik hierbij krijg helpt mij zeker om allround salarisadministrateur te kunnen worden.

Een quote:

Irene van der Laan
Maak de cirkel rond. Een uitspraak die ik van mijn vader heb overgenomen. Als je iets oppakt vergeten we vaker de status terug te koppelen. Als je de cirkel rondmaakt, dan geef je terug hoe het ervoor staat of hoe iets afgelopen is. Natuurlijk gaat het bij mij ook weleens mis, maar ik probeer mij hier echt aan te houden.

Julia Hoek
Waar je talenten en behoeften van de wereld elkaar kruisen ligt je roeping. Een uitspraak van Aristoteles die mij aanmoedigt om mijzelf te ontwikkelen en te groeien. Wij hebben allemaal talenten en ik geloof dat wij deze talenten in kunnen zetten ten behoeve van de behoefte van de wereld en daar ons geluk in zullen vinden.

Martine Gillisse
Geen doel is te ver, als je plezier hebt in wat je doet. Heel belangrijk om positief in het leven te staan en dat zit in zoveel mogelijk dingen te doen waar je plezier uit haalt. Je werk is een belangrijk deel in je leven en als je een baan hebt waar je voldoening en plezier uit haalt kan je veel bereiken.