Onze salarisafdeling is gespecialiseerd in de accurate verwerking van salarisadministraties en wij adviseren op het gebied van personeelszaken, arbeidsrecht, loonbelasting en sociale zekerheid.

Salarisverwerking is meer dan alleen het berekenen van het bruto- of nettoloon. Van Duyn Van der Geer levert vergaande dienstverlening waarbij hoog wordt ingezet op het stellen van de juiste prioriteiten.

In het huidige digitale tijdperk vormen HR-processen een niet te onderschatten thema voor elke onderneming. Veel bedrijven leunen echter nog op papier en Excel-sheets, waardoor ondernemers dagelijks veel tijd kwijt zijn met randzaken die ze afhouden van hun echte business. Welke stappen zijn nodig om als bedrijf toekomstbestendig te blijven? Wat kan je doen om meer grip te krijgen op – en minder tijd kwijt te zijn aan – administratieve personeelszaken?

Ons doel is de ondernemer te ontzorgen! Wij werken met de online tool van Loket.nl. Deze software is betrouwbaar en beschikt over het keurmerk ‘Zeker-Online Salaris’.

Loket.nl biedt onder andere:

  • Automatisering van processen en koppelingen
  • HRM functionaliteiten
  • Digitale HR-dossiers en persoonlijke signaleringen
  • Werknemersloket

Wat we voor u kunnen doen

Meer informatie?

Meer weten over deze expertise of interesse om in gesprek te gaan? Laat het aan één van onze experts weten of neem contact met ons op.

Heidi Hamelinck

Hoofd Salarisadministratie | Senior Salarisadviseur

Anja de Groot

Salarisadministrateur

Interessant om te lezen