Fiscaal advies meer is dan het doen van een juiste aangifte. Een goede voorbereiding op wat komen gaat, dat vinden wij belangrijk. Vooraf nadenken over de mogelijke scenario’s. Praktisch elke beslissing die je neemt heeft namelijk fiscale consequenties. Wij werken samen met jou aan optimaal resultaat met minimale belastingdruk. We steken onze handen uit de mouwen voor een overname of een wijziging van de juridische organisatie van je onderneming. Maar ook belastingadvies in de persoonlijke of familiaire sfeer is voor ons bekend terrein.

Van Duyn Van der Geer verleent ook juridisch advies. Bij arbeidsrechtelijke vraagstukken, het opzetten van een ondernemingsstructuur of reorganisatie is naast fiscaal en bedrijfseconomisch advies ook gedegen juridisch advies onmisbaar. Bij dit soort zaken spelen juridische aspecten immers vaak een grote rol. Wij adviseren u graag over de juridische mogelijkheden en valkuilen en stellen ook de benodigde documentatie op.

Meer informatie?

Meer weten over deze expertise of interesse om in gesprek te gaan? Laat het aan één van onze experts weten of neem contact met ons op.

Rob Thijssen

Belastingadviseur | Partner

Bas van Gorp

Fiscalist

Interessant om te lezen