De tijd dat schoenendozen of overvolle ordners iedere maand of ieder kwartaal bij ons afgegeven werden ligt inmiddels ruim achter ons.
In een online omgeving die eenvoudig benaderbaar is maken we het bijhouden van je financiële- en loonadministratie gemakkelijker.
Dat begint met digitaal boekhouden. Je bepaalt zelf tot hoever je de administratie zelf voert of dat je dat aan onze specialisten overlaat. Wij stellen de voor jou relevante software beschikbaar en zorgen voor een goede begeleiding.

Mogelijk houd je het bij het alleen digitaal aanleveren van facturen en bonnetjes. Hiervoor kun je gebruikmaken van een eenvoudige app op je telefoon of via een online tool vanachter de computer.

Vanzelfsprekend kun je ook de volledige administratie zelfstandig voeren en kijken wij desgewenst periodiek op afstand mee. Bijvoorbeeld voor het opmaken van (periodieke) rapportages en het opstellen van de aangiften omzetbelasting.

Maak je al gebruik van eigen software voor bijvoorbeeld het factureren of scannen van facturen? Ook dat is geen probleem. Samen zorgen we voor een oplossing op maat.

De meeste facturatie-, voorraad-, en kassasystemen zijn te koppelen aan onze online administratieomgeving. Dat bespaart veel tijd en levert veel efficiency op bij het voeren van een up-to-date administratie.

In onze online omgeving kun je eenvoudig:

  • Digitaal documenten aanleveren en raadplegen;
  • Factureren;
  • De financiële administratie voeren;
  • Aangiften omzetbelasting (laten) verzorgen;
  • Mutaties in de loonadministratie verwerken;
  • Periodieke rapportages en analyses van je administratie inzien

Veelal met software van Basecone, Twinfield, Exactonline, Visionplanner en Loket bedienen we onze relaties op maat in hun eigen online omgeving waar alles eenvoudig benaderbaar is.

Uiteindelijk blijft de automatisering een tool en is het een mooie manier van effectief samenwerken. Maar het persoonlijke gesprek met die actuele cijfers samen met jou aan tafel verliezen wij niet uit het oog!

Meer informatie?

Meer weten over deze expertise of interesse om in gesprek te gaan? Laat het aan één van onze experts weten of neem contact met ons op.

Orlando van Dijk

Relatiebeheerder

Mark Tijsterman

Assistent Accountant

William Fraanje

Assistent Accountant

Interessant om te lezen