Wij maken ook graag met u een afspraak om kennis te maken.

Neem contact met ons op

Jan-Willem Haasnoot

- Accountancy - Fiscaal-Juridisch - Werkgeverszaken

VDVDG heeft een belangrijke rol gespeeld in onze overgang van VOF naar BV en de hierbij ingewikkelde zaken als beheer en werkmaatschappij. Opvallend zijn de korte lijntjes, men weet hoe onze situatie is en was. Dat is prettig.


Jan-Willem Haasnoot

Haasnoot Mode

Jan Moerkerken

- Accountancy - Werkgeverszaken - Corporate Finance

De realisatie van ons project was een financiële uitdaging die van begin tot eind een constante bewaking nodig heeft gehad. Een plan dat constant wijzigde. De begeleiding van VDVDG heeft er mede toe geleid dat dit project goed is afgerond en dat wij een snelle start hebben kunnen maken.


Jan Moerkerken

Condor Heavy Services

Bram Meurs

- Accountancy - Werkgeverszaken

Het belangrijkste vind ik dat de dienstverlening van VDVDG aansluit op onze manier van werken: snel, efficiënt en internetbased. De koppeling met Twinfield en Basecone is echt een uitkomst voor ons. Daarbij, wanneer er problemen zijn, wordt er snel geschakeld en in oplossingen gedacht. En dat is prettig uiteraard.


Bram Meurs

Voetbal in de Bollenstreek

Sylvia-Jacobi

- Accountancy - Werkgeverszaken - Corporate Finance

VDVDG geeft ons goede adviezen en ondersteuning. De korte lijnen zijn fijn, een verlengstuk van ons bedrijf. Eigenlijk voelt het meer als partner dan als klantrelatie.


Sylvia Jacobi

Condor Testgewichten

Jan-van-den-Anker

- Accountancy - Werkgeverszaken

Het meest opvallende aan de dienstverlening van VDVDG is voor ons de betrokkenheid die zij tonen in ons bedrijf en óók in ons privéleven. Bij het nemen van een erg belangrijke beslissing voor de toekomst van de onderneming heeft VDVDG ons geadviseerd en ondersteund gedurende het gehele proces.


Jan van den Anker

Van den Anker