Van Duyn Van der Geer accountants en adviseurs is een middelgroot accountants- en advieskantoor gevestigd in Noordwijk. Wij zijn veelal actief in onze directe omgeving: Noordwijk, Katwijk, Rijnsburg, Leiden. Hier liggen onze ‘roots’, in de Duin- en Bollenstreek voelen wij ons thuis. Maar wij verleggen graag onze grenzen.

Wij werken graag met ondernemende mensen, die met inzicht en toewijding werken aan succes. Echte ondernemers, die resultaat en kwaliteit als speerpunten zien, en tegelijk behoefte hebben aan zakelijke dienstverlening op basis van een persoonlijke band. Voor die ondernemers is Van Duyn Van der Geer de logische keus in accountancy, fiscaal en juridisch advies, corporate finance, salarisadministratie en HRM. Met passie voor het vak en het plezier om mee te bouwen aan de toekomst. Onze enthousiaste medewerkers gaan samen met jou op creatieve en kritische wijze aan de slag. Ons doel is om samen te werken aan een langdurige – vaak persoonlijke – relatie.

Wij kijken met je mee vooruit en ondersteunen je bij belangrijke keuzes voor de toekomst. Adviseren doen wij graag, ook in de meer complexe situaties. Onze advisering gaat van bedrijfsjuridisch advies, corporate finance tot estate planning. Wij zorgen voor een goede begeleiding bij kredietvraagstukken, bedrijfsopvolging en ook werkgeverszaken. Zo helpen wij je verder.

Wij voelen ons ‘meer dan thuis in de regio’ en zijn daarom graag betrokken bij uitdagende regionale initiatieven. Daarin maken wij gerichte keuzes, wij gaan voor sport, jeugd en cultuur. Wij zien onszelf als een actieve betrokken sponsor, en denken graag mee met de club of vereniging. Het samenwerken met klanten, relaties en collega’s staat hierin centraal. Met elkaar verbonden door de sponsoring.

Interessant om te lezen