Visionplanner

Samenwerking VisionplannerVisionplanner

Van Duyn Van der Geer heeft ervoor gekozen samen te werken met Visionplanner. Visionplanner is ontwikkelaar van financiële rapportagesoftware en een perfecte aanvulling op de boekhoudsoftware die wij u al aanbieden. Met deze keuze willen wij u meenemen in de ontwikkelingen rond, en het belang van, financiële rapportage. Een online dashboard waar u dagelijks de meest actuele stand van uw onderneming kunt bekijken, en waarop u kunt reageren. Wij helpen u bij de interpretatie van de cijfers en adviseren u over de eventuele acties die moeten worden ondernomen. Tevens is het opstellen van een begroting en/of prognose een eenvoudige handeling.

Visionplanner is gestart met software voor het maken van business- en ondernemingsplannen, maar biedt nu een breder pakket aan o.a. met een goede planning & control tool. En ook een tool voor rapportage van financiële managementinformatie.

Meer informatie over de voordelen van de online rapportagetool Visionplanner
Maak vrijblijvend een afspraak

De voordelen van Visionplanner voor u als ondernemer

Door gebruik van de rapportagetool van Visionplanner heeft u altijd een duidelijk beeld van uw financiële situatie. Realtime business management in de Cloud. Het uiteindelijke doel van werken met deze vorm van rapportage is het behalen van meer rendement.

  • Uw financiële cijfers begrijpelijk gepresenteerd
  • U signaleert sneller toekomstige ontwikkelingen
  • De informatie kan gemakkelijk gedeeld worden met anderen
  • Uw accountant maakt gemakkelijk het SBR document en deponeert het direct bij uitvragende partij
  • Uw rapportage is op maat gemaakt aan de hand van de voor u geldende KPI’s
  • Het absolute doel is een beter resultaat door meer inzicht!

 

 

De rol van uw accountant

Ons team van accountants staat voor u klaar om uw vragen over Visionplanner te beantwoorden, om de rapportage volledig voor u in te richten en om afspraken te maken over de werkwijze rond uw financiële rapportage: KPI’s, frequentie, presentatie, en meer. Wij helpen u bij de interpretatie van uw financiële gegevens, bij de afstemming van de verwachtingen en het eventuele bijsturen op basis van de actuele gegevens.

Interesse? Wij laten u graag de rapportagetool zien

Neem contact op met uw vaste contactpersoon bij VDVDG of – wanneer u nog niet bij ons bekend bent – vraagt u naar collega Bart van Rooijen via 071 409 04 09 | bvanrooijen@vdvdg.nl.