Unit4

Samenwerking Salaris Online (Unit4)Unit4-logo

Unit4 is een wereldwijde leverancier van gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties.  Met het programma Salaris Online van Unit4 beschikt u over de meest veelzijdige en meest gebruikte salarissoftware van Nederland. De software ondersteunt u bij het efficiënt inrichten van uw HR-dienstverlening. Van Duyn Van der Geer heeft gekozen voor een samenwerking met Unit4. Wij bieden onze cliënten de mogelijkheid om op efficiënte en betrouwbare wijze online salarisadministratie te voeren.

Meer informatie over de voordelen van de online salarismodule
Maak vrijblijvend een afspraak

De voordelen van Salaris Online voor u als ondernemer

Speciaal voor het midden- en kleinbedrijf heeft Unit4 een uitvoerige online module, waarmee u direct toegang heeft tot uw eigen salaris- en personeelsadministratie bij Van Duyn Van der Geer. Wij dragen zorg voor de juiste inrichting.

Salaris Online is modulair opgezet en afhankelijk van de gekozen opties, kunt u:

  • zelf personeel- en periodemutaties ingeven;
  • periodegegevens in pdf raadplegen en printen;
  • uw periodeoutput als salarisstroken en betaalbestanden zelf vervaardigen;
  • de loonaangifte inzien en raadplegen;
  • arbeidscontracten, kopie ID-bewijzen en andere stukken online archiveren, zodat u een volwaardig digitaal personeelsdossier opbouwt;
  • genereren van personeelslijsten in Excel;
  • gebruik maken van de module personeelsinformatie met registratiemogelijkheden voor waarschuwingsadressen, partner- en kindergegevens, opleidingsgegevens, etc.;
  • registratie van verlof en verzuim.

De rol van uw salarisadviseur

Ons team van salarisadviseurs staat voor u klaar om uw vragen over het gebruik van deze handige tool te beantwoorden. Zij begeleiden u tijdens de overgang naar en helpen u bij het gebruik van het online salarisprogramma. Vervolgens doen onze salarisadviseurs dat stapje extra. Wij helpen u bij de uitvoering van uw salarisverwerking en geven u salaris- en personeelsadvies op maat.

Neem contact met ons op