Twinfield

Samenwerking TwinfieldTwinfield logo FC

Twinfield is aanbieder van handige softwarepakketten waarmee het online boekhouden gemakkelijk wordt gemaakt. Het softwareproduct van Twinfield is ontwikkeld om het gezamenlijk werken aan de online boekhouding zo efficiënt mogelijk te laten verlopen voor accountants, bedrijven en ondernemers. Van Duyn Van der Geer heeft gekozen voor deze samenwerking met Twinfield, wij zien het als een kans voor onze cliënten en voor onszelf. Zo bieden wij de mogelijkheid om op efficiënte en betrouwbare wijze online boekhouding te voeren.

Meer informatie over de voordelen van online boekhouden met Twinfield
Maak vrijblijvend een afspraak

De voordelen van Twinfield voor u als ondernemer

Door gebruik van het softwarepakket van Twinfield heeft u altijd en overal toegang tot uw online boekhouding. Flexibel, schaalbaar en te koppelen aan een breed scala van andere bedrijfssoftware (zoals de VDVDG app, ontwikkeld door Basecone). Realtime business management in de Cloud. Twinfield is een ervaren partij die software biedt waarmee ondernemers met hun accountant snel en eenvoudig online boekhouden en de bedrijfsregie kunnen voeren.

De rol van uw accountant

Ons team van accountants staat voor u klaar om uw vragen over het gebruik van het Twinfield pakket te beantwoorden. Wij begeleiden u tijdens de overgang naar Twinfield en helpen u bij het online boekhouden. Vervolgens doen onze accountants dat stapje extra. Wij helpen u bij de interpretatie van uw financiële gegevens en geven u advies voor de toekomst.

Online boekhouden met Twinfield en VDVDG levert u direct voordelen op

  • Tijdbesparing in de onderlinge uitwisseling van gegevens. Bovendien is uw archief snel doorzoekbaar bijvoorbeeld op datum, leverancier, bedrag of grootboeknummer.
  • Foutenreductie omdat u minder kans op verlies van bonnen en facturen heeft. Uw archief wordt 7 jaar lang digitaal bewaard en beschikbaar gesteld.
  • Beschikbaarheid omdat uw digitale archief overal en op elk moment te raadplegen is.
  • Er meer ruimte en tijd ontstaat voor strategische advisering, wij helpen u écht een stap verder.