Inloggen Klantportaal

Inloggen salarisadministratie

Van Duyn van der Geer

Het klantportaal van Van Duyn Van der Geer biedt u toegang tot uw persoonlijke dossier. De gegevens zijn vastgelegd in Afas.

Logo Loket

Voor het doen van de salarisadministratie biedt Van Duyn Van der Geer u toegang tot Loket.nl.

Inloggen Twinfield

Inloggen Basecone

Twinfield logo FC

Van Duyn Van der Geer biedt u toegang tot uw online administratie met het boekhoudpakket van Twinfield. U heeft altijd en overal toegang tot uw administratie. In combinatie te gebruiken met de Basecone app.

Logo-basecone

Van Duyn Van der Geer biedt u toegang tot het handige “scan en herken” pakket van Basecone. Ook gemakkelijk te gebruiken op uw Smartphone via de Basecone (Spenser) app beschikbaar in Apple store en Google Playstore.

Inloggen Visionplanner

Inloggen SecureLogin

Visionplanner

Om het pakket compleet te maken bieden wij u nu aanvullend de financiële rapportagetool van Visionplanner aan. Visionplanner leest de cijfers uit de boekhoudsoftware en zorgt automatisch voor een uitgebreide rapportage van de door u behaalde resultaten in een overzichtelijk online dashboard. Wij helpen bij de interpretatie.

Logo Secure Login

SecureLogin zorgt ervoor dat u geen wachtwoorden of inlognamen hoeft te onthouden. U vult uw gegevens voor een dienst één keer in, en het werkt.

Op deze manier heeft u gemakkelijk toegang tot één of een combinatie van (bovengenoemde) software pakketten die u via ons gebruikt.

Online boekhouden bij Van Duyn van der Geer

Het doen van uw administratie is voortaan snel, eenvoudig en volledig geautomatiseerd, wanneer u kiest voor de online boekhoudsoftware bij Van Duyn Van der Geer. U levert uw documenten digitaal aan en verder hoeft u niets te doen. De documenten worden automatisch verwerkt in uw boekhouding in de Cloud. Zo is uw administratie altijd op orde en bij de hand.

Wij zorgen ervoor dat uw administratie moeiteloos wordt overgezet, en dat u voortaan uw administratie online kunt bijhouden. Onze accountants hebben ruime kennis van en ervaring met de boekhoudpakketten van Twinfield en Basecone. En onze salarisadviseurs hebben ruime kennis van en ervaring met Salaris Online en Loket.nl. Wij werken samen met deze betrouwbare partners.

Naast toegang tot Twinfield en Basecone biedt Van Duyn Van der Geer u nu aanvullend een goede rapportagetool, Visionplanner. Visionplanner leest de cijfers uit de boekhoudsoftware en zorgt automatisch voor een uitgebreide rapportage van de door u behaalde resultaten. In een handige rapportage (visueel, duidelijk) ziet u direct hoe uw onderneming ervoor staat en wat de verwachting voor het einde van het jaar is door middel van een prognose. Het is tevens mogelijk en eenvoudig om meerdere ondernemingen in een consolidatierapportage onder te brengen.

Wij vertellen u graag meer over het online boekhouden
Maak vrijblijvend een afspraak

Lees ook de reactie van één van onze klanten. “Het belangrijkste vind ik dat de dienstverlening van VDVDG aansluit op onze manier van werken: snel, efficiënt en internetbased. De koppeling met Twinfield en Basecone is echt een uitkomst voor ons.” (Bram Meurs, mede-oprichter Voetbal in de Bollenstreek).