Online boekhouden

VDVDG appHet doen van uw administratie is voortaan snel, eenvoudig en volledig geautomatiseerd, wanneer u kiest voor onze online boekhoudsoftware. U levert uw documenten digitaal aan en verder hoeft u niets te doen. De documenten worden automatisch verwerkt in uw boekhouding in de Cloud. Zo is uw administratie altijd op orde en bij de hand.

Zo werkt het online boekhouden

  1. Administratie aanleveren: Uw administratie aanleveren is voortaan erg simpel. Papieren facturen scant u in en stuurt u vervolgens door. Digitale facturen kunt u direct uploaden, mailen of “slepen” naar het digitale archief. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om bij uw leveranciers aan te geven dat u de facturen voortaan liever direct ontvangt in een speciaal ingerichte mailbox. Op deze manier worden deze facturen direct opgeslagen in het digitale archief.
  2. Automatische verwerking: De handige software van Basecone herkent, na een juiste inrichting, de debiteur of crediteur en grootboekrekening, en verwerkt de factuur in uw boekhouding. Uiteraard controleren wij op de juiste verwerking.
  3. Altijd actueel overzicht: U heeft daarnaast via het online boekhoudpakket Twinfield, tegen een beperkte vergoeding, een actueel overzicht van de financiële situatie van uw bedrijf.

Online boekhouden levert u direct voordelen op

  • Tijdbesparing in de onderlinge uitwisseling van gegevens. Bovendien is uw archief snel doorzoekbaar bijvoorbeeld op datum, leverancier, bedrag of grootboeknummer.
  • Foutenreductie omdat u minder kans op verlies van bonnen en facturen heeft. Uw archief wordt 7 jaar lang online bewaard en beschikbaar gesteld.
  • Beschikbaarheid omdat uw digitale archief overal en op elk moment te raadplegen is.
  • Zekerheid omdat wij samenwerken met een betrouwbaar en bewezen partner: Basecone.

De online boekhoudsoftware nu gebruiken! Dat wilt u toch ook? Neem dan direct contact op met uw contactpersoon bij Van Duyn Van der Geer.

Nu nog gemakkelijker: scan en herken met uw Smartphone

De VDVDG app is klaar voor gebruik en nu beschikbaar! In een paar eenvoudige stappen kunt u online boekhouden met deze speciaal ontwikkelde app. Ga naar de app-store (van Apple of Android) op uw toestel en zoek op de naam VDVDG. U kunt de app kosteloos downloaden.

Bent u nog geen klant van ons accountantskantoor? Neem dan contact op en vraag naar Adri Ouwehand. Hij helpt u graag verder.