Kreston

Onze experts

Ondernemen in het buitenland

Door deelname in het internationale samenwerkingsverband Kreston bieden wij toegevoegde waarde aan cliënten die ook in het buitenland (willen) ondernemen. Ondernemen in het buitenland roept bij u als MKB-ondernemer vast ook veel nieuwe vragen op, zoals:

  • Welke financieringsmogelijkheden zijn er?
  • Hoe zit het met wet- en regelgeving en btw?
  • Wat zijn de valkuilen?
  • Hoe gaat u om met buitenlandse medewerkers?

Onze adviseurs hebben ervaring met dit soort vraagstukken en beschikken over specifieke (fiscale) kennis voor ondernemers die hun grenzen internationaal (willen) verleggen.

Over Kreston International

Wij zijn lid van Kreston International. Dit is een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountantskantoren, waarin wij actief participeren, met kantoren in 110 landen tot uw beschikking. Wij werken nauw samen om oplossingen te bieden bij internationale vraagstukken. Dankzij dit netwerk blijven we op de hoogte van internationale wet- en regelgeving en kunnen we overal ter wereld expertise inschakelen.

In Nederland zijn zes accountants- en advieskantoren aangesloten bij het Kreston International netwerk, te weten: Kreston Grip N.V. (Duiven), Bentacera B.V. (Leeuwarden), Kreston Syncount Audit B.V. (Bodegraven), Van Duyn Van der Geer accountants en adviseurs (Noordwijk), ALH van Herwijnen & co accountants (Tiel), Kreston Lentink Audit (Huizen). Wij treden gezamenlijk op als Kreston Nederland. Allen sterk in de eigen regio maar met de kennis en kunde om met u samen verder te kijken. Bekijk de website www.kreston.nl.

Maak vrijblijvend een afspraak