Het klantportaal van Van Duyn Van der Geer biedt u toegang tot uw persoonlijke dossier. De gegevens zijn vastgelegd in Afas.

Voor het doen van de salarisadministratie biedt Van Duyn Van der Geer u toegang tot Loket.nl.

Van Duyn Van der Geer biedt u toegang tot uw online administratie met het boekhoudpakket van Twinfield. U heeft altijd en overal toegang tot uw administratie. In combinatie te gebruiken met de Basecone app.

Van Duyn Van der Geer biedt u toegang tot het handige “scan en herken” pakket van Basecone. Ook gemakkelijk te gebruiken op uw Smartphone via de Basecone (Spenser) app beschikbaar in Apple store en Google Playstore.

SecureLogin zorgt ervoor dat u geen wachtwoorden of inlognamen hoeft te onthouden. U vult uw gegevens voor een dienst één keer in, en het werkt.

Op deze manier heeft u gemakkelijk toegang tot één of een combinatie van (bovengenoemde) software pakketten die u via ons gebruikt.

Om het pakket compleet te maken bieden wij u nu aanvullend de financiële rapportagetool van Visionplanner aan. Visionplanner leest de cijfers uit de boekhoudsoftware en zorgt automatisch voor een uitgebreide rapportage van de door u behaalde resultaten in een overzichtelijk online dashboard. Wij helpen bij de interpretatie.