Jaarrekening

Waarom stelt u elk jaar uw jaarrekening op?

Eigenlijk is het geen keuze, maar wordt u als ondernemer verplicht gesteld om elk jaar een jaarrekening naar de Kamer van Koophandel te sturen. De jaarrekening is het overzicht van de financiële situatie van het afgelopen boekjaar. Een gezonde financiële administratie en een goede jaarrekening is de basis van uw onderneming. Van Duyn Van der Geer accountants en adviseurs nemen u het werk uit handen, en stellen uw jaarrekening op.

Wij vertellen u graag meer over de jaarrekening
Neem contact met ons op

Jaarrekening opstellen?

Als u ervoor kiest om samen te werken met Van Duyn Van der Geer dan zal één van onze medewerkers, een Accountant-Administratieconsulent, uw vaste sparringpartner worden. De aa accountant zorgt ervoor dat uw jaarrekening goed wordt opgesteld. Maar wij kijken ook met u mee vooruit, omdat wij weten dat er vele momenten zijn dat u als ondernemer of directie met vragen zit. Dat u zou willen sparren met een financiële professional. En dat is precies de uitdaging voor onze Accountant-Administratieconsulent. Zij halen meer informatie uit uw cijfers. Zij herkennen kansen en bedreigingen. En hebben waardevolle inzichten in uw business.

Klik hier voor “De accountant verklaart”.

Maak kennis met onze accountants
Maak vrijblijvend een afspraak

Waarom kiest u voor ons?

U kiest voor een actief en betrokken partner, dat zijn wij al ruim 25 jaar. Onze ambitie is om te werken met ondernemende mensen, die met inzicht en grote persoonlijke inzet werken aan succes. Echte ondernemers, die resultaat en kwaliteit als speerpunten zien, en tegelijk behoefte hebben aan financiële dienstverlening op basis van een persoonlijke band.

Wij vinden dat ondernemen verder gaat dan het opstellen van de jaarrekening of het uitvoeren van een wettelijke of vrijwillige controle. Onze accountants en adviseurs kijken mee als u voor belangrijke beslissingen staat, bijvoorbeeld als u wilt investeren of als u uw rendement wilt opvoeren. Wanneer u uw opvolging wilt regelen of wanneer u uw bedrijf wilt verkopen. Of wanneer u uw bank wilt overtuigen. Afhankelijk van uw situatie zorgen wij ervoor dat u met de juiste sparringpartner aan tafel zit.

Onze experts

Maak vrijblijvend een afspraak