Jaarrekening Stichting

De jaarrekening stichting moet aan dezelfde eisen voldoen als de jaarrekening BV. De jaarrekening is het overzicht van de financiële situatie van het afgelopen boekjaar. Een gezonde financiële administratie en een goede jaarrekening is de basis van uw onderneming. Een belangrijk verschil tussen de jaarrekening stichting en jaarrekening BV is de indeling van het Eigen Vermogen. Het vermogen van een stichting mag nooit uitgekeerd worden aan de oprichters. Tevens moeten de overige reserves gebruikt worden om het doel van de stichting, wat in de statuten beschreven staat, te verwezenlijken. Van Duyn Van der Geer accountants en adviseurs hebben ervaring met de financiële administratie van stichtingen. Wij nemen u het werk uit handen, en stellen uw jaarrekening stichting op.

Wij vertellen u graag meer over de jaarrekening stichting
Neem nu contact met ons op

Laat uw jaarrekening stichting opstellen

Als u ervoor kiest om samen te werken met Van Duyn Van der Geer dan zal één van onze medewerkers, een (AA) accountant, uw vaste sparringpartner worden. De accountant zorgt ervoor dat uw jaarrekening goed wordt opgesteld. En halen daarnaast ook meer informatie uit uw cijfers. Zij herkennen kansen en bedreigingen. En hebben waardevolle inzichten in uw business.

Maak kennis met onze accountants
Maak vrijblijvend een afspraak

Waarom kiest u voor ons?

U kiest voor een actief en betrokken partner, dat zijn wij al ruim 25 jaar. Onze ambitie is om te werken met ondernemende mensen, die met inzicht en grote persoonlijke inzet werken aan succes. Echte ondernemers, die resultaat en kwaliteit als speerpunten zien, en tegelijk behoefte hebben aan financiële dienstverlening op basis van een persoonlijke band.

Wij vinden dat ondernemen verder gaat dan het opstellen van de jaarrekening of het uitvoeren van een wettelijke of vrijwillige controle. Onze accountants en adviseurs kijken mee als u voor belangrijke beslissingen staat, bijvoorbeeld als u wilt investeren of als u uw rendement wilt opvoeren. Wanneer u uw opvolging wilt regelen of wanneer u uw bedrijf wilt verkopen. Of wanneer u uw bank wilt overtuigen. Afhankelijk van uw situatie zorgen wij ervoor dat u met de juiste sparringpartner aan tafel zit.

Onze experts

Maak vrijblijvend een afspraak