Inkomstenbelasting

Wanneer doet u aangifte van de inkomstenbelasting?

In Nederland wordt de term inkomstenbelasting (IB) specifiek gebruikt voor de rijksbelasting op het inkomen van natuurlijke personen. Kortom u betaalt inkomstenbelasting over uw inkomsten. U doet jaarlijks deze belastingaangifte. Het inkomen van rechtspersonen is in Nederland in de regel onderworpen aan een andere specifieke rijksbelasting, te weten de vennootschapsbelasting (Vpb). De belastingadviseurs bij Van Duyn Van der Geer accountants en adviseurs nemen u graag het werk uit handen, en bieden u hulp bij de belastingaangifte.

Wij vertellen u graag meer over aangifte inkomstenbelasting
Neem contact met ons op

Hulp bij aangifte inkomstenbelasting

Als u ervoor kiest om samen te werken met Van Duyn Van der Geer dan zal één van onze medewerkers, een Belastingadviseur of Fiscalist, uw vaste sparringpartner worden. De Fiscalist zorgt ervoor dat uw belastingaangifte goed en tijdig wordt gedaan. U heeft er geen omkijken naar.

Maak kennis met onze adviseurs
Maak vrijblijvend een afspraak

Waarom kiest u voor ons?

U kiest voor een actief en betrokken partner, dat zijn wij al ruim 25 jaar. Onze ambitie is om te werken met ondernemende mensen, die met inzicht en grote persoonlijke inzet werken aan succes. Echte ondernemers, die resultaat en kwaliteit als speerpunten zien, en tegelijk behoefte hebben aan financiële dienstverlening op basis van een persoonlijke band.

Wij vinden dat fiscaal advies verder gaat dan het doen van uw aangiftes (BTW, Vpb, IB). Een goede voorbereiding op wat komen gaat, dat vinden wij belangrijk. Vooraf nadenken over de mogelijke scenario’s. Elke beslissing die u neemt heeft fiscale consequenties. We steken onze handen uit de mouwen voor een overname of een herstructurering. Maar ook voor:

  • een nalatenschapsplanning,
  • een schenking,
  • een nieuw contract,
  • huwelijk of echtscheiding kunt u bij ons terecht.

Afhankelijk van uw situatie zorgen wij ervoor dat u met de juiste sparringpartner aan tafel zit.