Financieel Management

Goed financieel management

Goed financieel management kan voor bedrijven het verschil betekenen tussen succesvol ondernemen en in financiële problemen komen. Financieel management is het managen van uw bedrijfsfinanciën met als doel een optimaal bedrijfsresultaat behalen. Uiteraard kunt u zelf uw winst- en verliesrekening interpreteren, maar u kunt ook de hulp van onze accountants en adviseurs inschakelen. Wij helpen u graag met de analyse van uw bedrijfsresultaten, door op structurele wijze de resultaten te controleren en te verbeteren. Wij kijken met u mee vooruit, omdat wij weten dat er vele momenten zijn dat u als ondernemer of directie met vragen zit. Dat u zou willen sparren met een financiële professional. En dat is precies onze uitdaging. Wij halen meer informatie uit uw cijfers, herkennen kansen en bedreigingen. En hebben waardevolle inzichten in uw business.

Wij vertellen u graag meer over financieel management
Neem nu contact met ons op

Onderwerpen financieel management

Financieel management is in de meest brede zin het zorgdragen voor alle inkomende en uitgaande financiële stromen. Maar omvat meer specifiek onderwerpen zoals: de accountantscontrole, bedrijfsresultaat, begroten en budgetteren, boekhouding, jaarrekeningen, kengetallen, kosten-batenanalyse, loonkosten, omzet, prijsbeleid, rendement, vergoedingen, vermogensbeheer, vermogenspositie, waardebepaling onderneming, rentabiliteitsratio’s, investeringsscenario’s. Afhankelijk van uw vragen stellen wij een expert-team samen dat voor u aan de slag gaat.

Maak kennis met onze accountants
Maak vrijblijvend een afspraak

Waarom kiest u voor ons?

U kiest voor een actief en betrokken partner, dat zijn wij al ruim 25 jaar. Onze ambitie is om te werken met ondernemende mensen, die met inzicht en grote persoonlijke inzet werken aan succes. Echte ondernemers, die resultaat en kwaliteit als speerpunten zien, en tegelijk behoefte hebben aan financiële dienstverlening op basis van een persoonlijke band.

Wij vinden dat ondernemen verder gaat dan het opstellen van de jaarrekening of het uitvoeren van een wettelijke of vrijwillige controle. Onze accountants en adviseurs kijken mee als u voor belangrijke beslissingen staat, bijvoorbeeld als u wilt investeren of als u uw rendement wilt opvoeren. Wanneer u uw opvolging wilt regelen of wanneer u uw bedrijf wilt verkopen. Of wanneer u uw bank wilt overtuigen. Afhankelijk van uw situatie zorgen wij ervoor dat u met de juiste sparringpartner aan tafel zit.