Timo Edelaar

Timo heeft zijn VWO-diploma op zak en is direct gestart als Beginnend Assistent Accountant bij Van Duyn Van der Geer.  Hij combineert werken én leren. De opleiding tot Registeraccountant aan Nyenrode Business Universiteit is net van start gegaan. De combinatie werken-leren bevalt hem goed. Het is leuk en interessant om direct datgene dat je hebt geleerd te herkennen in de dagelijkse praktijk. En andersom gebeurt ook, dat je eerst iets leert op kantoor en dat dat je verder helpt op school.

Als Timo zichzelf zou omschrijven zegt hij dat hij graag iedereen tevreden houdt, flexibel is en dat hij goed zelfstandig kan werken. Maar ook veel plezier haalt uit het werken in een team. Timo vindt het vak van accountant uitdagend. Je ziet veel verschillende ondernemingen van binnen, hoe ze er financieel voor staan, welke factoren van invloed zijn op de onderneming, kortom hoe het draaiend blijft. De waardering van klanten voor het werk dat je doet werkt enorm motiverend. “Daar ga ik voor”, zegt hij.

In zijn vrije tijd is Timo, net als vele andere VDVDG-ers, te vinden op het voetbalveld. Hij speelt in een vriendenteam bij VVSB. ‘s Avonds treffen zij elkaar allemaal tijdens het op stap gaan of bij elkaar thuis. Tijd over? No worries, die tijd steekt hij graag in zijn nieuwe hobby: surfen. In de toekomt wil Timo meer gaan reizen (vooral Noord-Amerika spreekt hem aan). Dat wordt sparen…