Heidi Hamelinck

Heidi is voor vele cliënten een bekend gezicht bij Van Duyn Van der Geer. Zij is al ruim 17 werkzaam bij ons. De dynamiek van het vak én het rechtstreekse contact met onze cliënten maken het werk voor haar uitdagend en leuk. “Elke dag is anders”, zegt zij. Heidi is een betrokken en loyale collega. Zij werkt accuraat en is altijd bereid een stapje extra te zetten. 

Naast het ontzorgen van cliënten op gebied van de salarisadministratie kijkt zij graag met hen verder. Heidi adviseert op het gebied van werkgeverszaken en is daarvoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in fiscale, arbeidsrechtelijke en sociale wet- en regelgeving (o.a. salarisverwerking, CAO, subsidies, pensioen). Wat is daadwerkelijk relevant en welke stappen moet de ondernemer, de werkgever, nemen? Heel praktisch en concreet verder helpen. In advisering werkt zij nauw samen met haar collega’s van de fiscale en accountantspraktijk.

In haar vrije tijd probeert Heidi zoveel mogelijk te genieten van familie, boottochtjes maken en duiken (bij voorkeur in Egypte).