Aldwin Heijns

Naast dat Aldwin partner is bij Van Duyn Van der Geer is hij in de dagelijkse praktijk werkzaam als adviseur, valuator en accountant. Aldwin is een resultaat- en klantgerichte adviseur. Erg betrokken bij zijn cliƫnten en relaties, hij voorziet hen van financieel- en bedrijfsadvies in de volledige breedte. Speciale interesse heeft Aldwin in corporate finance vraagstukken zoals bedrijfswaardering, verkoopvoorbereiding, overname-advies.

Aldwin stelt zichzelf als doel het daadwerkelijk verder helpen van de ondernemer en de onderneming. Met sterke focus op de ondernemingsdoelstellingen en strategie. Hij voelt zich het beste in de rol van aanjager, als hij invloed kan hebben op de situatie, zekerheid kan geven (mediator). Netwerken doet hij graag. Hij brengt relaties met elkaar in contact met als doel nieuwe samenwerkingen tot stand te laten komen.

Gezien zijn interesse in, en affiniteit met, commercie is hij binnen de directie van Van Duyn Van der Geer verantwoordelijk voor het beleidsthema Marketing & Communicatie en binnen het Kreston International samenwerkingsverband mede verantwoordelijk voor de branding van Kreston Netherlands (www.kreston.nl).

Naast de werkzaamheden voor Van Duyn Van der Geer is Aldwin actief in de Raad van Toezicht van een Onderwijsinstelling. Een mooie dankbare functie waarmee hij zijn maatschappelijke betrokkenheid kan tonen.