Of je nu particulier, een startende ondernemer of een multinational bent, je krijgt altijd met belastingen te maken. Of het nu inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonheffingen, overdrachtsbelasting of successierecht betreft. Binnen ons fiscale team is altijd wel iemand met gedegen kennis van desbetreffende belastingsoort. Ook indien het grensoverschrijdende situaties betreft. Onze fiscalisten werken graag met je aan een optimaal resultaat. Puur fiscaal, om de belastingdruk te minimaliseren, of juridisch om risico’s op financieel nadeel in de toekomst te verkleinen.

Onze experts op de fiscale afdeling hebben naast uitgebreide kennis van fiscale wetgeving ook een stevige achtergrond op het gebied van huwelijksvermogensrecht en erfrecht. Wij geven advies over estate planning in jouw specifieke situatie, zodat je een goede afweging kunt maken bij de belangrijke en zeer persoonlijke keuzes die verbonden zijn aan de overgang van vermogen. Het vermogen dat je als ondernemer of particulier hebt opgebouwd wil je immers graag zo gunstig mogelijk veiligstellen, met een minimum aan te betalen belasting.

Meer informatie?

Meer weten over deze expertise of interesse om in gesprek te gaan? Laat het aan één van onze experts weten of neem contact met ons op.

Rob Thijssen

Belastingadviseur | Partner

Karin van der Hoeven

Belastingadviseur

Bas van Gorp

Fiscalist