Bedrijfsoverdracht

Overweegt u overdracht van uw onderneming?

Na jaren van hard werken en opbouw overweegt u uw onderneming te verkopen. Overdracht van de onderneming is geen alledaagse bezigheid. Het is een traject waarin meerdere financiële, fiscale en juridische aspecten een rol spelen. Om dure vergissingen of fouten te voorkomen is het raadzaam om professioneel bedrijfsadvies in te winnen. Bij Van Duyn Van der Geer corporate finance staat een team van ervaren adviseurs voor u klaar.

Wij spreken uw taal en begeleiden u gedurende het hele traject van waardering en informatiememorandum tot na de overdracht bij de notaris.

Voorkom vergissingen tijdens de bedrijfsoverdracht
Laat u adviseren

Bedrijfsoverdracht of bedrijfsovername

Wij kunnen u begeleiden in het traject van bedrijfsoverdracht, een geleidelijk proces. De overdracht verloopt vaak gefaseerd. Bedrijfsovername is een meer transactiegerichte activiteit. In beide gevallen wordt hetzelfde doel bereikt, de weg ernaar toe is verschillend.

Een bedrijfsovername of fusie kan grote kansen bieden.

  • Misschien heeft u interesse in uitbreiding van uw bedrijfsactiviteiten of in het vergroten van uw marktaandeel.
  • Mogelijk ziet u als werknemer kans om de onderneming waar u werkt over te nemen (management buy-out).
  • Steeds meer ervaren managers besluiten tot het overnemen van een bestaande onderneming (management buy-in).

Welk traject u ook volgt, een ervaren adviseur is cruciaal om slagvaardig te werk te gaan. Wij ondersteunen u bij het zoeken en de onderhandelingen. En wij begeleiden u bij de financiering en in de post-acquisitie fase.

Maak kennis met onze adviseurs corporate finance
Maak vrijblijvend een afspraak

Waarom kiest u voor ons?

Het runnen van een eigen onderneming is een day-to-day business. Maar wat is uw visie voor de langere termijn? Wilt u groeien of juist klein blijven? Misschien overweegt u zelfs verkoop. Vooruit kijken: soms erg spannend maar ontzettend belangrijk. Met onze jarenlange ervaring in ondernemen én met ondernemers kunnen wij u adviseren in alle (ook de complexe) situaties.

Onze experts

Maak vrijblijvend een afspraak