Administratieve dienstverlening

Wat ons betreft begint goed financieel management met het voeren van een een overzichtelijke en actuele administratie. Van Duyn Van der Geer biedt geen (basis) administratieve dienstverlening, maar gaat een stapje verder. Wij kunnen u adviseren over het inrichten van uw administratie, en het formuleren van uw doelen (financiële rapportage, jaarrekening of belastingaangifte). Wij bieden u de tools en handvatten.

Administratieve dienstverlening bij Van Duyn Van der Geer

Wij zijn van mening dat u uw administratie met behulp van online tools het meest gemakkelijk kunt onderhouden. De administratieve dienstverlening van Van Duyn Van der Geer zit ‘m in het begeleiden naar en het voor u inrichten van de online boekhoudprogramma’s Twinfield en Basecone (scan en herken met uw Smartphone). Vervolgens doen onze accountants en adviseurs dat stapje extra. Wij helpen u bij de interpretatie van uw financiële gegevens en geven advies voor de toekomst.

Wij vertellen u graag meer over het online boekhouden
Neem nu contact met ons op

Waarom kiest u voor ons?

U kiest voor een actief en betrokken partner, dat zijn wij al ruim 25 jaar. Onze ambitie is om te werken met ondernemende mensen, die met inzicht en grote persoonlijke inzet werken aan succes. Echte ondernemers, die resultaat en kwaliteit als speerpunten zien, en tegelijk behoefte hebben aan financiële dienstverlening op basis van een persoonlijke band.

Wij vinden dat ondernemen verder gaat dan het opstellen van de jaarrekening of het uitvoeren van een wettelijke of vrijwillige controle. Onze accountants en adviseurs kijken mee als u voor belangrijke beslissingen staat, bijvoorbeeld als u wilt investeren of als u uw rendement wilt opvoeren. Wanneer u uw opvolging wilt regelen of wanneer u uw bedrijf wilt verkopen. Of wanneer u uw bank wilt overtuigen.