Aangesloten bij

Een actief en betrokken partner, dat zijn wij ruim 25 jaar. Wij bieden kwalitatief goede en betrouwbare dienstverlening, daar kunt u van op aan. Altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Van Duyn Van der Geer is aangesloten bij de relevante branche- en beroepenorganisaties.

Kreston International

Wij zijn lid van Kreston International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountantskantoren, waarin wij actief participeren. De aangesloten kantoren uit 100 landen werken nauw samen om oplossingen te bieden bij internationale vraagstukken.

Meer over Kreston International

Kreston International

NBA

Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants, afgekort de NBA. De NBA is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden (registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten).

Meer over de NBA

brancheorganisatie_NBA

NOB

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). De NOB is de beroepsvereniging van universitair opgeleide belastingadviseurs in Nederland. Voor cliënten is het NOB-lidmaatschap van hun belastingadviseur een garantie voor kwaliteit – zowel in vaktechnische zin als wat betreft het vaardighedenniveau. 

Meer over de NOB

brancheorganisatie_nob

SRA

Wij zijn lid van SRA, de grootste vereniging van accountantskantoren in Nederland. Werkzaam in en voor het midden- en kleinbedrijf. SRA verenigt 370 accountants- en advieskantoren. Met praktische en strategische ondersteuning versterkt SRA de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren.

Meer over de SRA

brancheorganisatie_sra

NIRPA

Wij zijn aangesloten bij het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA). Het NIRPA staat voor kwaliteitsborging van professionals werkzaam in het vakgebied payroll.

Meer over het NIRPA

brancheorganisatie_nirpa

Register Belastingadviseurs

Wij zijn aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Het Register Belastingadviseurs (RB) is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7.500 aangesloten leden. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening.

Meer over Register Belastingadviseurs

brancheorganisatie_Register-Belasting-Adviseurs

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.